EkaVaihto Jääkiekkoharjoitukset alkavat 3-10 vuotiaille

2.11.2018

EKA VAIHTO on helppo ja edullinen tapa aloittaa jääkiekon harrastaminen. Harjoitukset järjestetään Sysmän Sisun, Hartolan NMKY:n ja JuniorPelicansin tiiviissä yhteistyössä.

EkaVaihto on tarkoitettu kaikille ensimmäistä kertaa mukaan tuleville 3-10-vuotiaille pelureille. Hintaan sisältyy varustepaketti, mihin kuuluu housut, hartia-, kyynär- ja polvisuojat, hanskat, harjoituspaita, kaulasuojus, pelisukat ja varustekassi. Itse tarvitset ristikolla varustetun kypärän, luistimet ja mailan. 

Jääkiekko on yksi suomalaisten ehdottomista lempilajeista. Paikallisseurat mahdollistavat lajin harrastamisen, ja nuorten lätkälupausten kasvattaminen ammattilaisiksi on yksi seurojen tärkeimmistä tehtävistä.

 

AIKATAULU:

TORSTAISIN klo 17:30 

Kausi: 25.11.2018 - Maaliskuun loppu/niin pitkään kun tekojää on käytössä

 

Paikka: Sysmän Tekojää (Väihkyläntie 9, FI-19700 Sysmä)

 

TÄYTÄ ILMOITTAUTUMINEN TÄÄLLÄ!

(valitse pudotuslistalta EKA VAIHTO-Sysmä/Hartola ja täytä lomake)

Hinta 90 € 

Hinta sisältää: 

  • Varustepaketti (housut, hartia-, kyynär- ja polvisuojat, hanskat, harjoituspaita, kaulasuojus, pelisukat ja varustekassi)
  • Ohjatut viikottaiset harjoitukset
  • Avajaispäivänä mehu- ja munkkitarjoilu
  • Aloituspäivänä paikalla asiantuntija neuvomassa varusteasioissa ja luistimien teroitusmahdollisuus

 

- Haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden pelata jääkiekkoa. EKA VAIHTOON voivat tulla mukaan kaikki 3-10-vuotiaat tytöt ja pojat, jotka tykkäävät pelata kiekkoa, mutta joilla ei ole aikaa tai mahdollisuuksia käydä treeneissä useita kertoja viikossa. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita ja varusteiksi omasta takaa riittävät luistimet, maila ja ristikollinen kypärä, Sysmän Sisun jääkiekkojaoston puheenjohtaja Markku Kotilainen kertoo.

EkaVaihto starttaa Sysmän tekojäällä 25.11.2018 ja toimintaan voi tulla mukaan myös kesken kauden. Harjoituksia jatketaan ohjatuilla viikottaisilla vuoroilla ja pääpaino on aina pelaamisessa. Harjoitusten muu sisältä riippuu osallistujien taitotasosta ja vaihtelee seuroittain.

- EKA VAIHTO on uusi lisä meidän ja Hartolan NMKY:n seuratoimintaan. Innostuimme asiasta aiemmin toiminnan aloittaneiden seurojen hyvien kokemusten myötä. Helposta, edullisesta ja hauskasta jääkiekon pelaamisesta kiinnostuneita lapsia ja nuoria löytyy varmasti myös Päijät- Hämeen seudulta, Markku Kotilainen sanoo.

JuniorPelicans Lahdesta on auttamassa toimintaa ja tarjoaa lisäharjoittelumahdollisuuksia harrastajille, jotka kaipaavat jossain vaiheessa lisää harjoittelumahdolisuuksia.

Sysmän Sisun ja Hartolan Namikan EKA VAIHTO -ryhmä harjoittelee Sysmän tekojäällä sunnuntaisin klo 13.

 

LISÄTIEDOT:

Markku Kotilainen, Jääkiekkojaoston puheenjohtaja, Sysmän Sisu

puh. 0400 935 808, bode.kotilainen @ suomi24.fi

 

Liitteet