Yleisurheilussa nuorille uutta valmennusta

10.7.2021

Kaudella 2022 14-19-sarjalaisille eli 2008-2003-syntyneille urheilijoille on tarjolla mahdollisuus harjoitteluun yhteistyössä alueen muiden yleisurheilijoiden kanssa. Silloin starttaa Lasy-akatemia, johon myös Sysmän Sisusta pääsee mukaan.

OTA YHTEYTTÄ Sisuun 23.7 mennessä, jos harjoittelet tavoitteellisesti yleisurheilussa, olet syntynyt 2008-2003 ja valmennustuki kiinnostaa! Ota yhteys vaikket Lasy-akatemiaan haluaisikaan osallistua.

Lasy-akatemiasta hieman lisätietoja:

Toiminta: Lasy-akatemian harjoitukset toteutuvat pääsääntöisesti sunnuntaisin Pajulahdessa klo 16:00-18:00 (alustava). Joidenkin yksittäisten lajien osalta ajankohta/kuvio voi olla erilainen, mutta se selviää kesän aikana. Lasylle muodostuu siis käsitys koko piirin SM-kisaikäisistä nuorista urheilijoista ja heidän ykköslajeistaan. Jos ykköslajia ei ole niin voi valita sen mihin haluaa keskittyä seuraavan hallikauden aikana. Sen jälkeen selvittävät onko urheilija/seura halukas tulemaan tuohon yhteisharjoitukseen sunnuntaisin

Yhteisharjoitus: Oman ykköslajinsa parissa viikon yksi pääharjoituksista. Lajiporukassa treenaten, lajivalmentajan johdolla.

Kustannukset: Treenipaikka voi olla muukin, mutta Pajulahdessa harjoitellessa hallimaksu on todennäköisesti 6 € / krt. Valmennusmaksun osalta katsotaan Lasyssa miten valnennuskulut jakautuu, Sisu tukee omien urheilijoidensa valmennuskustannuksissa.

Valmentajat: Lasy etsii eri lajien valmentajia tähän kuvioon. Urheilijan oma valmentaja on osa valmennustiimiä ja saa hyvää sparria Lasy-valmentajalta (ellei ole itse siinä tehtävässä).