AMMUNTA

Ilmapistoolilla ja ilmakiväärillä harjoitellaan tiistaisin Päijänne Areenan keskilohkossa klo 19.00-21.00. Käytössämme on 10 kpl elektronisia Inband taululaitteita. Jaostolla on 4 kpl ilmapistooleja ja 3 kpl ilmakivääreitä joita ampumajaoston jäsenet voivat käyttää. Perimme aikuisilta jäseniltä 3 € ratamaksun joka kattaa luoti- ja laitekulut. Junioritoiminnan seura kattaa tukien ja avustusten avulla.

Ruutiaseilla harjoitellaan Nuoramoisten radalla ja lisäksi Sysmän Sisun jäsenet, Sysmän Reserviläiset ja Sysmän Reservinupseerit voivat hakea kausikorttia Luhangan Ampujien radalle. Kausikorttia voit hakea alla olevasta linkistä. Kortti maksaa 30 €/vuosi. Edellytyksenä on vakuutus; SAL:n lisenssi, reserviläisten ampumaharrastusvakuutus tai metsästyskortti.

https://www.luhanganampujat.com/seuran-esittely-ja-toiminta/kausikorttihakemus/

Järjestämme vuosittain ampumakerhoja junioreista eläkeläisiin. Jaostollamme on erilaisia kiväärejä sekä pistooleja joilla harrastustoimintaa pääsee helposti ja turvallisesti kokeilemaan. Ampumaharrastus sopii hyvin kaiken ikäisille. Autamme mielellämme turvalliseen alkuun lajin parissa.

 

TIETOA AMPUMAURHEILUSTA HARRASTUKSENA

 

Kilpailut

 

TULOKSET: 25.2.2023 Sysmän Sisun ilma-asekilpailu

 

Harjoitukset

 

Koululaisten ampumakerho 7-15 -vuotiaille

Kerhossa opetellaan ampumaan ilmapistoolilla ja ilmakiväärillä.

Asiantuntevana ohjaajana Ari Meinander (p. 044 3004640).  

Kerho on maksuton, tule rohkeasti mukaan, järj. Sysmän Sisu ja kunnan nuorisotoimi.

Päijänne Areenalla tiistaisin alkaen  klo 18.00-19.00

 

Kysy rohkeasti lisää toiminnasta

 

Ampumajaoston puheenjohtaja
Ari Meinander
p. O44 300 4640
ari.meinander(at)gmail.com