Jäseneksi liittyminen

 

Sisun jäsenrekisteri ja maksut siirtyvät Suomisportiin!

 

Sysmän Sisu siirtyy käyttämään Suomisportia kevättalven 2024 aikana. Jäsenrekisteri ja jäsenasioiden hallinta toimii jatkossa kaikkinensa Suomisportin kautta, samoin jäsen- sekä harrastusmaksut.

Mikä Suomisport?

Suomisport on liikunnan ja urheilun oma digitaalinen palvelu, jonka käyttäjiä ovat liikkujat, urheiluseurat ja lajiliitot. Palvelu on Suomen Olympiakomitea ry:n tarjoama jäsenpalvelu sen jäsenliitoille ja liittojen alaisille seuroille.  

Suomisportia käytetään luomalla palveluun henkilökohtainen Sporttitili. Sporttitili on kaiken keskiössä: siellä jokainen päivittää henkilökohtaiset perustietonsa ja näet ilmoittautumisten jälkeen omien ryhmien tiedot reaaliajassa. 

Sporttitililtä liikkujana tulet jatkossa löytämään kaikki seuramme tarjoamat palvelut: Digitaalinen jäsenkortti, ryhmäsi/joukkueesi treenikalenterit, tapahtumat, jäsen- ja kausimaksut sekä viestit. Suomisportia voit käyttää joko Suomisport-sovelluksella tai selainversion kautta.

 

Mitä Sisun jäsenen tai jäseneksi haluavan täytyy tehdä?

  1. Jos sinulla ei ole vielä Suomisportia käytössä; Luo Sporttitili itsellesi ja lisää tarvittaessa huollettavasi oman tilisi alle osoitteessa www.suomisport.fi

  2. Suomisportissa Sisun jäseneksi pääset klikkaamalla alla olevasta linkistä, joka lähettää jäsenyyspyynnön. Pyyntö välittyy toiminnanjohtajalle hyväksyttäväksi, joten jäsenyys päivittyy Suomisportiisi parin päivän viiveellä. 

Linkki aikuisjäsenille:

https://seurat.suomisport.fi/invite/58d18ea0-a0c0-40ea-be6c-5dea8c19d464

Linkki juniorijäsenille (alle 18v.):

https://seurat.suomisport.fi/invite/bea1da27-eb5d-4081-a8ba-4419d9108972

3. Jäsenmaksu ja mahdolliset ryhmien muut maksut tulevat jatkossa Suomisportiin “Maksut”-välilehdelle (appissa €-kuvake alle). Siellä pääset hoitamaan maksut helposti suoraan verkkopankista tai muulla valitsemallasi maksusovelluksella. Erillisiä laskuja ei enää lähetetä.

 

Helppoa mobiilikäyttöä varten lataa Suomisport-sovellus puhelimeesi Google Play-kaupasta tai App Storesta!


Ongelmatilanteissa laita viestiä toiminnanjohtajallemme Jonna Niemiselle p. 040-502 9955 tai info@sysmansisu.fi niin selvitellään asiaa yhdessä!