Monilajikerhot lapsille ja nuorille

LASTEN JA NUORTEN LIIKUNTAKERHOISSA MONIPUOLISTA HAUSKAA!

 

Liikuntakerhoissa tutustutaan monipuolisesti eri liikuntamuotoihin, joukkuelajeihin ja peleihin. Kausiohjelman suunnittelussa huomioidaan lasten ja nuorten toiveet, joita kerättiiin keväällä. 

 

Monilajikerho tarkoittaa, että samaa lajia harrastetaan noin 2-4 kertaa peräkkäisinä viikkoina ja sitten siirrytään seuraavaan lajiin. Näin päästään tutustumaan monipuolisesti moneen liikuntamuotoon. Lapsille ja nuorille monipuolinen liikunta ja uusien asioiden kokeilu on todella tärkeää vaikkei joku laji etukäteen kuulostaisikaan omalta lempparilta. Jos jokin laji innostaa erityisesti, voi sen pariin jatkossa hakeutua enemmänkin.

 

4 RYHMÄÄ ERI IKÄISILLE. Kerhot alkavat 30.8 ja kausi loppuu 1.12.

Kausimaksu syksy 2021: Sisun jäsenet 40€ ja muut 50€.

VOIT VIELÄ ILMOITTAUTUA NUORAMOISTEN RYHMÄÄN!    ILMOITTAUTUMINEN YHTENÄISKOULUN RYHMIIN ON PÄÄTTYNYT 19.8.  Huom! ryhmäkokojen rajoittamisen vuoksi saatamme joutua tekemään muutoksia ryhmiin ja aikatauluihin. Näistä tiedotamme ilmoittautumisajan päätyttyä. 

 

LIIKKUVA ILTAPÄIVÄKERHO

Eskareille ja 1.-2.luokkalaisille

maanantaisin klo 12.15-13.15

 

LIIKUNTAKERHO

3.-5.luokkalaisille

maanantaisin klo 14.15-15.15

 

NUORTEN MONILAJITREENI RYHMÄ PERUTTU OSALLISTUJIEN PUUTTUESSA

6.-9.luokkalaisille

keskiviikkoisin klo 14.15-15.15

 

NUORTEN MONILAJITREENI  RYHMÄ PERUTTU OSALLISTUJIEN PUUTTUESSA

Lukiolaisille ja muille yli 16-vuotiaille

maanantaisin klo 16-17

 

PÄIVITYS!! LIIKUNTAKERHO NUORAMOISTEN KOULULLA. ILMOITTAUDU

1.-6.luokkalaisille

keskiviikkoisin klo 13-14

Nuoramoisten liikuntakerho kokoontuu Nuoramoisten koululla

 

PAIKKA:

Monilajikerhossa lajit vaihtuvat ja siten myös kerhopaikat voivat vaihdella. Suurin osa toiminnoista on kuitenkin Päijänne Areenalla sekä Yhtenäiskoulun läheisyydessä. Lisätietoja kokoontumispaikasta sekä tarvittavista varusteista ilmoitetaan aina viestillä ilmoittautuneille.

OHJELMA:

Ohjelma voidaan koota vasta ilmoittautumisten jälkeen, koska osanottajamäärä vaikuttaa siihen vahvasti. Kaikilla ryhmillä on ensimmäisellä kerralla liikuntaa ulkona. 

Pidätämme oikeuden aikataulu- ja lajimuutoksiin. Muutoksista ilmoitamme osallistujille viestillä.

OHJAAJA:

Ohjaajana toimii Jonna Nieminen. 

 

Me Sysmän Sisussa haluamme, että kaikilla Sysmän lapsilla ja nuorilla on mahdollisuus liikuntaharrastukseen, joten on myös mahdollisuus saada vapautus kausimaksusta. Ilmoittaudu Sisun nettisivuilla ja ole sen jälkeen yhteydessä koulukuraattori Kerttu Vastamäkeen. 

Kerhoon osallistujat eivät ole vakuutettuja Sysmän Sisun puolesta. Huolehdithan vapaa-ajan vakuutuksestasi. Mikäli sinulla on urheilulisenssi johonkin muuhun lajiin (esim. salibandy tai yleisurheilulisenssi), varmista vakuutuksen antajalta onko se voimassa myös muissa liikuntaharrastuksissa. 

 

LISÄTIEDOT

Lilli Rantahakala, lilli.rantahakala@gmail.com

Jonna Nieminen, jonna@meelia.fi, p.040-5029955

 

 

Ilmoittaudu täyttämällä seuraavat tiedot.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Ilmoittautumalla hyväksyt Sysmän Sisu ry tietosuoja- ja rekisterikäytännöt: https://www.sysmansisu.fi/seuran_esittely/rekisteri-ja-tietosuojaseloste/

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.