SISU CUP

Sysmän Sisu haastaa sinut liikkeelle ja osallistumaan Sisu Cupiin!

Mitä on Sisu? Monipuolisuutta, nopeutta, voimaa ja taitoa. Sisu Cupissa ratkaistaan kenellä on sitä eniten. Osallistumalla vuoden aikana Sisu Cupin osakilpailuihin keräät pisteitä ja joulukuussa palkitaan voittajat. Osakilpailut ovat osa vuotemme monipuolista tapahtumakalenteria. Jokainen kerta kerryttää pistesaldoa ja menestyksellä saat enemmän pisteitä. Yhdessä lajissa loistaminen ei siis välttämättä yksistään riitä.

Lähde haastamaan itseäsi ja osallistumaan myös itsellesi uusiin lajeihin, se on Sisua!

 

Säännöt

1. Kenelle tarkoitettu? Osakilpailuihin voi osallistua vuoden aikana kuka tahansa, Cupin yhteispisteet joulukuussa lasketaan vain Sisun jäsenille. 

2. Sarjoja on 8 luokiteltuna ikäryhmittäin: 

Tytöt (alle 12v.) Pojat (alle 12v.)

Tytöt (13-18v.) Pojat (13-18v.)

NYL, MYL

Naiset veteraanit (yli 35v), Miehet veteraanit (yli 35v). 

Osakilpailuissa voi olla näistä poikkeava sarjajako, jolloin jokaisesta osakilpailussa olevasta ikäsarjasta jaetaan cup-pisteet kyseiseen Cupin ikäsarjaan sopien. Esim. YU juoksu 60m sarjat P9 ja P11, molempien voittaja saa 5pistettä Cupin sarjaan Pojat alle 12vuotta. 

3. Kuinka moneen osakilpailuun täytyy osallistua? Osakilpailuja on vuoden 2024 aikana 11kpl, joista tulee osallistua vähintään yhteen, jotta olet mukana Cupin pistelaskussa. 

4. Täytyykö Sisu Cupiin tai osakilpailuihin ilmoittautua? Cupiin ei tarvitse ilmoittautua, vaan olet automaattisesti mukana pistelaskussa osakilpailuihin osallistumalla. Osa cup-lajeista suoritetaan osana Sisun kilpailutapahtumia, jolloin ilmoittautuminen ja mahdollinen osanottomaksu menee kyseisen tapahtuman sääntöjen mukaisesti. Lisäksi on cup-lajeja, jotka voi suorittaa ilman ennakkoilmoittautumista tapahtumiemme yhteydessä. Tieto ennakkoilmoittautumisen tarpeesta on cup-aikataulussa sekä tapahtumailmoituksissa. 

5. Miten osakilpailusta saa pisteitä? Osakilpailun cup-pisteet lasketaan kyseisen osakilpailun oman sijoituksen mukaisesti. Kaikki osallistujat saavat aina vähintään yhden pisteen, oli suoritus hyväksytty tai hylätty. Mikäli on ilmoittautunut, mutta ei suorittanut, ei osallistumispistettä saa.

Sija / Pisteet

1. 5 p. 

2. 4 p. 

3. 3 p. 

4. 2 p. 

5. - loput 1 p.

6. Kuka Cupin voittaa? Cupin voittaja on osakilpailuista yhteensä eniten pisteitä kerännyt. Loppupisteet lasketaan joulukuussa ja palkinnot jaetaan Sysmän Sisun palkitsemistilaisuudessa (pvm ilmoitetaan myöhemmin). 

 

Osakilpailut ja aikataulu. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

PVMKLOPAIKKALAJISUORITELISÄTIEDOT, seuraa linkkiä
lauantai 17.2.202412-15Sysmän ulkojääJääkiekkojääkiekon laukaisunopeus maaliin, tutkamittausBroilers Hockey Winter Classic- tapahtuman yhteydessä
lauantai 16.3.202411Tervelepikon torpatHiihtoPerinteinen hiihto

Sisun mestaruushiihdot,

ennakkoilmoittautuminen

lauantai 6.4.202410-13Otamon toimintakeskus, ilma-aserataIlma-aseammuntaIlmapistooli 20 laukausta, Ilmakivääri 20 laukausta

Ampumaharrastuksen esittelypäivä.

(myös 2.4 ampumakerhojen yhteydessä)

tiistai 21.5.202417:00-17:15Sysmän urheilukenttäJuoksuCooperin testi eli 12min juoksuTesti suoritetaan Perheliikkarin ja Yleisurheilukerhon välissä
maanantai 27.5.202418:00Sysmän urheilukenttäYleisurheilu60m

YU seurakisat, ennakkoilmoittautuminen

https://www.sysmansisu.fi/yleisurheilu/kilpailuja/

maanantai 17.6.202418:00Sysmän urheilukenttäYleisurheilyKuulantyöntöYU seurakisat, ennakkoilmoittautuminen
heinäkuu 2024 BikePolku PäijätsaloPyöräilyMaastopyöräily 5km, eBike ja MTB 
maanantai 26.8.202417Sysmän urheilukenttäYleisurheiluPituushyppyYU seurakisat, ennakkoilmoittautuminen
maanantai 16.9.202417OhrasaariJuoksuMaastojuoksu 1km/2,5km/5kmSisun maastojuoksu, ennakkoilmoittautuminen
tarkentuu myöhemmin Päijänne AreenaSoutuErgosoutu 500mSisupäivä
tarkentuu myöhemmin tarkentuu myöhemminPesäpalloPesäpallon lyöntinopeus, tutkamittaus