UUTISET

EKA VAIHTO on helppo ja edullinen tapa aloittaa jääkiekon harrastaminen. Harjoitukset järjestetään Sysmän Sisun, Hartolan NMKY:n ja JuniorPelicansin tiiviissä yhteistyössä.
Sisu järjestää pistooliammunnan sisäratakilpailun Urheilutalolla.
Seuran mestaruudet ratkottiin Ohrasaaren talviurheilupyhätössä raskaassa talvikelissä.
Tämän vuoden KLL-kisat hiihdettiin Tampereella 10.3.2018 Nuorten SM-hiihtojen yhteydessä. Kilpailut käytiin yhteislähtönä ja päivän aikana käytiin useita kovia kirikamppailuja.
Perinteiset sarjahiihdot toimivat erinomaisena kuntomittarina sekä harjoituksena jokaiselle kuntoilijalle ja kilpahiihtäjälle. Tälläkin kertaa mukana oli kaikentasoisia hiihtäjiä ja jokainen pääsi koettamaan rajojaan sekä jakamaan kokemuksia hiihdon jälkeen lämpimän mehun äärellä.
Sysmän Sisun moniottelijakonkari Jesse Jokinen selviytyi 7 lajin moniottelusta hienosti, mutta mitaliin kokonaissuoritus ei tällä kertaa riittänyt.
Tänään perjantaina 2.3. on kilpailtu sprinteissä, lauantaina on vuorossa perinteisen väliaikalähdöt normaalimatkoille ja sunnuntaina viestit.
24.02.2018 Lammilla käyty ampumakilpailu keräsi joukon nuoria harrastajia kilpailemaan ilmakivääri- ja ilmapistooliammunnassa.
24.2.2018 Salpausselällä hiihdettiin Finlandia-hiihto perinteisellä hiihtotavalla.
Eteläläisen Suomen aluemestaruushiihdot kilpailtiin Keravan Keinukalliolla 17.-18.2.2018.
RSS