Haemme toiminnanjohtajaa! Rekrytointi käynnissä NYT!

9.5.2023

HAEMME TOIMINNANJOHTAJAA

Työsuhde: määräaikainen 01.06.2023 - 31.05.2024 ,

Määräaikaisuuden peruste: palkkaushanke, jolle haetaan jatkoa 1.6.2024-31.5.2025

Työaika: osa-aikainen 30%, 45h/kk

Tehtävän kuvaus:

Sysmän Sisu ry. on monilajiseura, jonka toiminta-alueena on Sysmän kunta. Jäseniä meillä on noin 250 ja liikutamme naperosta ikääntyneisiin lajeina pääasiallisesti hiihto, soutu/melonta, jääkiekko, jalkapallo, ammunta, yleisurheilu, lentopallo, pesäpallo ja pyöräily. Olemme uudistuva ja jäsenistönsä toiveita kuunteleva liikuntaseura sekä yhteiskunnallisesti osallistuva toimija.

Seura toimii vapaaehtoistyöllä ja etsimme nyt toiminnanjohtajaa hallituksen oikeaksi kädeksi.

Toiminnanjohtaja työskentelee läheisessä yhteistyössä seuran hallituksen kanssa osallistuen myös hallituksen kokouksiin. Työtehtäviin kuuluvat erityisesti seuran hallinnon päivittäistehtävät, nuorten liikuntatoiminnan kehittäminen sekä viestintä. Työtehtäviä ovat mm.

• jäsenrekisterin ylläpito

• seuran maksuliikenteen hoito

• seuran sisäinen ja ulkoinen viestintä

• yhteistyö seuran edustamien lajien katto- ja aluejärjestöjen, muiden urheiluseurojen sekä Sysmän kunnan kanssa

• suunnitella ja toteuttaa toimintaa, tapahtumia, hankkeita ja projekteja yhdessä seuran hallituksen ja jaostojen kanssa

• nuorten kanssa heitä kiinnostavien toimintamuotojen suunnitteleminen ja toteutus vähintään 1h/vko ja lisäksi työpajat noin 1krt/kk kunnan nuorisotoimen kanssa yhteistyössä

• olemassa olevan toiminnan vahvistaminen ja kehittäminen yhdessä seuran hallituksen ja jaostojen kanssa

Hakijalta edellytetään itsenäistä järjestelmällistä työotetta ja kykyä itsensä johtamiseen vaihtelevissa tehtävissä, hyviä toimisto-ohjelmien sekä moninaisten digitaalisten palveluiden käyttötaitoja sekä viestintätaitoja ja hyvää suomen kielen taitoa. Oman auton käyttö välttämätöntä. Työ edellyttää valmiutta joustaviin työaikoihin sekä myös sovitusti ilta- ja viikonlopputöihin. Tehtävässä tarvitaan myös hyviä ihmissuhdetaitoja, paineensietokykyä, ongelmanratkaisutaitoja ja kykyä toimia vapaaehtoisten kanssa. Soveltuva koulutus esimerkiksi liikunnan alalta sekä kokemus seuratoiminnasta katsotaan eduksi. Työ on enimmäkseen itsenäistä etätyötä, seuralla ei ole omaa toimistotilaa, mutta annamme käyttöösi tarvittavat tietotekniset välineet.

Sovellettava työehtosopimus: Urheilujärjestöjä koskeva työehtosopimus

Palkkaus: sopimuksen mukaan

Hakuaika: 9.-19.5.2023

Hakemukset sähköpostitse: lilli.rantahakala@gmail.com

Lisätietoja: Lilli Rantahakala, puheenjohtaja Sysmän Sisu ry.