Ilmoittautuminen

Hupisarjaan

  • sopii myös ensikertalaisille
  • kilpailun kesto noin 4 h 
  • joukkue pärjää peruskarttataidoilla, suunnistus on helppoa
  • et tarvitse erikoisvarusteita – pärjäät tarvittaessa retki- tai hybridipyörällä

Kilpasarjaan

  • pyöräilyä, suunnistusta ja melontaa vaativammissa maastoissa
  • kärkijoukkueen tavoiteaika noin 6h
  • tarvitset maastopyörän

Osallistumisehdot

1) Yleiset ehdot

Kilpailun järjestäjä ei vakuuta kilpailuun osallistuvia, vaan jokainen kilpailija huolehtii omasta vakuutusturvastaan itsenäisesti.

Tapahtumaan osallistuvien ja joukkueen nimet julkaistaan tapahtuman nettisivuilla osallistujalistassa sekä tapahtuman jälkeen tulosluetteloissa.

Tapahtumassa kuvataan valokuva- ja videomateriaalia. Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyt, että sinusta otettua materiaalia voidaan käyttää tapahtumaan liittyvässä tiedottamisessa ja markkinoinnissa. Valokuva- ja videomateriaalia ei saa myydä eteenpäin, mutta osallistujilla on oikeus käyttää järjestäjän kuvamateriaalia omissa somepäivityksissään (kuvaajan nimi mainittava).

Tapahtuman järjestäjä lähettää ennen tapahtumaa ja tapahtuman jälkeen sähköpostilla osallistujia palvelevaa tietoa tapahtumasta ja sen yhteistyökumppaneista.

2) Ilmoittautumisen peruminen, muutokset ja siirrot

Ilmoittautuminen on sitova, eikä sitä ole mahdollista perua ilmoittautumisen jälkeen.

Ilmoittautuminen on mahdollista siirtää veloituksetta toiselle henkilölle/joukkueelle. Mahdollinen siirto pitää ilmoittaa etukäteen tapahtumanjärjestäjälle 22.8.2022 mennessä info(at)avantichallenge.fi

3) Tapahtuman peruuntuminen

A) Mikäli kilpailu joudutaan järjestäjästä riippumattomista force majeur syistä (esim. vaaralliset olosuhteet) perumaan 10.8.2022 mennessä, palauttaa järjestäjä osallistumismaksun kokonaisuudessaan 10 € käsittelykulua lukuun ottamatta.

B) Mikäli kilpailu joudutaan järjestäjästä riippumattomista force majeur syistä (esim. vaaralliset olosuhteet) perumaan 11.8.2022 tai myöhemmin, palauttaa järjestäjä 50 % osallistumismaksusta. 

Osallistumisehdot päivitetty 3.5.2022