Tuet ja palkinnot

Sysmän Sisu palkitsee vuosittain menestyneitä urheilijoita ja toiminnan taustavaikuttajia. Seuran hallitus asettaa menestyneitä henkilöitä ja liikuntatekoja ehdolle myös muiden organisaatioiden vuosittaisien stipendien saajiksi. Mikäli koet, että joku seuran jäsenemme on ansioitunut toiminnassa, niin kerro siitä jaostojen puheenjohtajille ja anna mielellään lyhyt perustelu.

 

Lisäksi seuramme avustaa seuraohjauksesta ja valmennuksesta kiinnostuneiden koulutuksessa sekä niihin hakeutumisessa. Koulutuksia tarjoavat useat lajiliitot ja järjestöt.

 

 

OHJEISTUS VALMENNUS- JA OHJAUSMAKSUTUKIEN HAKEMISEEN

 

Sysmän Sisun hallitus on päättänyt 9.10.2023 kokouksessa seuraavaa:

Alle 29-vuotiaat urheilijat

  • Sysmän Sisu tukee alle 29-vuotiaita urheilijoita osallistumismaksuissa, jotka koskevat SM-kilpailuja, piirinmestaruus- ja aluemestaruuskilpailuja

Aikuiset yli 29-vuotiaat urheilijat

  • Aikuisurheilujoita voidaan tukea jaostokohtaisesti harkinnan mukaan. 

Lapset ja nuoret (alle 29-vuotta)

  • Jos Sysmän Sisulla ei ole tarjota valmennusta (seuran lajijaostot huomioiden) tavoitteellisesti harjoitteleville urheilijoille, voidaan seuran toimesta tukea valmennus- ja kilpailumaksuja (SM, piirimestaruus ja aluemestaruuskilpailut) 50% osuudella.

 

Toimita kirjallinen hakemuksesi 13.11.2023 mennessä osoitteeseen: info@sysmansisu.fi

Hakemukseen tulee liittää kuittikopiot maksuista, joihin tukea haetaan.

 

 

Muista myös:

Seura palkitsee menestyneitä ja aktiivisia jäseniä vuosittain. Palkitseminen perustuu kauden aikana raportoituihin tietoihin jäsenten toiminnasta, jossa he ovat edustaneet Sysmän Sisua.

 

Kaikki liikuntaan liittyvä aktiivisuus on arvostettavaa, joten ilmoita osallistumisesi, vaikka tulos ei olisikaan täyttänyt odotuksiasi.

 

www.sysmansisu.fi  ->  jäsenille -> raportoi seuratoiminta

 

Ohje päivitetty: 3.11.2023