Ilmoittaudu mukaan 28.2. mennessä: Lasten liikunnan ohjaajakoulutuskokonaisuus

27.2.2018

Aika: 24.3.2018 klo 10:00 - 16:00

Paikka: Päijänne areena, Sysmä

 

Koulutus on suunnattu matalan kynnyksen harrastustoiminnan ohjaajille. Koulutus sopii aloitteleville seuraohjaajille, mutta se antaa eväitä kokeneemmillekin seuraohjaajille. Osat 2 ja 3 soveltuvat hyvin myös opettajille. Koulutusta voidaan katsoa eduksi myös liikunta-alan koulutukseen hakeutuville.

OSA 1: TERVETULOA LASTEN LIIKUNNAN OHJAAJAKSI

Koulutuksesta saat ensimmäiset työkalut lasten liikunnan ohjaukseen. Koulutuksessa paneudutaan ohjaajan tehtäviin ja merkitykseen liikuntaan innostajana. Osallistuja saa avaimia positiivisen ja turvallisen ilmapiirin luomiseen, hyvin organisoidun liikuntatuokion suunnitteluun, leikin ohjaamiseen sekä vanhempien kanssa toimimiseen.

OSA 2: MONIPUOLINEN LASTEN LIIKUNTA

Koulutuksessa syvennytään monipuolisen liikunnan merkitykseen lapsen ja nuoren kokonaisvaltaisessa kehityksessä. Koulutuksessa tutustutaan aktiivisesti pelaten ja leikkien erilaisiin keinoihin toteuttaa liikuntaa monipuolisesti. Koulutuksessa tutustutaan myös tuokio- ja kausisuunnitelmien tekemiseen. Koulutus soveltuu kokeneemmille ohjaajille, pienten lasten valmentajille sekä opettajille.

OSA 3: FYYSINEN TOIMINTAKYKY LASTEN LIIKUNNASSA

Koulutus painottuu fyysiseen toimintakykyyn sekä sen vaikutuksiin lasten ja nuorten hyvinvointiin ja terveyteen. Koulutus antaa ohjaajalle käytännön ideoita peleistä ja leikeistä, joilla lasten fyysisen kunnon eri osa-alueita voi kehittää. Koulutuksessa tutustutaan erilaisiin ohjaustyyleihin ja liikkunnallisen elämäntavan muodostumiseen.

KESTO
Kokonaisuus on moduloitu kolmeen osaan, jotka järjestään yhtenä päivänä 6h kokonaisuutena.ILMOITTAUTUMINEN (28.2.2018 mennessä)
pirjo.aartolahti@aartolahti.com
tai tekstiviesti p. 040 559 2236OSALLISTUMISMAKSU
30 - 60 € riippuen osallistujamäärästä

TARKEMMAT TIEDUSTELUT KOULUTUKSEN SISÄLLÖSTÄ
Krista Pöllänen, Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ry
krista.pollanen@phlu.fi, p. 050 543 5934

JÄRJESTÄJÄ:
Sysmän Sisu ja Kunnan liikuntatoimi